dimecres, 2 de novembre del 2016

LA GIMCANA DE LA TARDOR

Avui, 28 d'octubre, celebrem la Castanyada i, seguint la tradició del Pont, som els grans de l'escola i ens toca organitzar una gimcana per tots els companys d'infantil i primària!!!

Hem pensat, organitzat, dissenyat cartells i preparat materials per totes les proves, 7 per infantil i 10 per primària. Quina feinada!

Abans de començar la gimcana, ens hem pintat tots la cara per animar més la festa! Quins nervis i quines ganes teníem de començar!!




A Infantil, hem dissenyat 7 proves: l'Elena i l'Àlex han pintat la cara a tots els alumnes, l'Arnau Padilla ha organitzat un circuit molt divertit al gimnàs, el Nil ha dissenyat unes bitlles per jugar-hi al pati, el David s'ha fet un fart de bufar i regalar globus, la Marta i la Marina han amagat moltes imatges relacionades amb la tardor per tot el pati i ajudaven als nens i nenes a trobar-les, la Inés i el Carlos han fet el joc de les cadires però amb cèrcols i la Georgina ha jugat a posar la cua i l'escut del camell tapant els ulls dels companys.














I pels companys de 1r a 5è hem dissenyat 10 proves més!!
La Nerea ha fet que tothom s'hagués d'embrutar la cara amb farina per menjar-se un caramel, el Joel i el Nabil han animat la festa posant música amb el joc de les cadires, el Javier ha fet practicar la volta de l'ampolla (fins i tot amb garrafes de 10 litres d'aigua!!), el Denis ha preparat unes ampolles amb sorra per jugar a bitlles, el Mathias ha fet saltar als companys de 2 en 2 i amb les cames lligades entre ells, el Marc i l'Iker han fet doblegar força l'esquena amb el joc del Limbo, el Mohamed i el Lucas s'han parat gairebé tots els penalts que els han xutat, la Micaela i la Sílvia han fet que els companys esbrinessin què tastaven i oloraven (sucre, xocolata, vinagre, ceba...), l'Arnau Hernández ha fet el joc d'estirar la corda i l'Isaac ha muntat un super circuit amb molt material al mig del pati.

















Què divertit!!! Ens ho hem passat genial i ens hem volgut fer una foto de grup per recordar sempre aquest moment!


A l'acabar, hem recollit tot el material i hem anat a l'aula a agafar els panellets que els alumnes de 5è ens havien fet per nosaltres. Moltes gràcies companys/es, estaven boníssims!!!!

I quan ja sortíem de l'aula per marxar cap a casa, tots els alumnes ens han fet un passadís i ens han aplaudit moltíssim!!! Ha sigut la seva manera de donar-nos les gràcies per la gimcana organitzada. Quin dia més fantàstic!!




2 comentaris:

  1. Quina il•lusió tornar a veure aquest blog actiu!!!
    Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la gran tasca que feu en el creixement maduratiu i emocional dels nostres fills.

    Jemina González (Mare de Marc)

    ResponElimina
  2. Gràcies per la publicació d'aquest esdeveniment. Estaven molt il·lusionats i es mereixien que sortís bé. Felicitats 6è.

    ResponElimina