FAMÍLIES, SABÍEU QUE...

Aquí us deixo una altra notícia...

Hola famílies, 
Aquí us adjunto un article que crec que és interessant!
Què en penseu?

3 comentaris:

 1. Creo que los deberes deben ser un simple refuerzo práctico de lo realizado en clase. Debe ser de clase de donde salgan con las materias aprendidas, y los deberes un repaso para asentar ese conocimiento. Si salen con los temas deficientemente aprendidos, el trabajo en casa no servirá de nada.
  Pedro Olivas

  ResponElimina
 2. Penso que realment els resultats globals demostren que quelcom falla en el sistema educatiu que tenim.
  Si tenim una tasa enorme de fracàs escolar, en canvi son els que més deures porten a casa..... definitivament hi han coses que no rutllen.

  Sobre els deures en si, un nen que necessita ajuda per fer els deures, que no els enten, que no hi ha manera que si possi..... moltes vegades es torna un problema molt greu per uns pares que venen de treballar cansats, amb coses a fer, i poc temps per seure a repassar la lliçó amb els fills.

  Els horaris no ajuden gaire a la conciliació familiar, ja ho sabem, i en aquest tema també.

  Si surten d'escola a 16,30 h, fan algun extraescolar i tenen 1 o 2 hores diàries d'estudi, deures i repassar, com hi han escoles que ho fan, a quina hora s'espera que tinguin temps per esbarjo, per jugar, per simplement aburrir-se?

  No estic en contra dels deures, sobretot perquè per ara son molt pocs i en el cas del meu fill no li prenen gaire temps fer-los, però no crec que siguin necessaris per se.

  Jemina González (Mare de Marc Cuende)

  ResponElimina
 3. Hola, abans de res, gràcies crear aquest espai per als pares.
  La meva opinió es basa en la meva experiència personal. Al meu fill no li resulta molest fer deures i això ens facilita molt la feina. Dit això, jo sóc de la opinió que es bo dedicar cada dia a fer quelcom a casa, que no impliqui molta estona clar, però que sí permeti crear un bon hàbit d'estudi des de ben petitons.
  Es podria aprofitar per fer un treball més lúdic/cultural que es basi en el que s’està estudiant, des de pintar un dibuix del MIRO, escriure una paraula/frase, etc. a infantil a fer un exercici matemàtic basat en algun científic conegut per als més grans.
  Malauradament els pares no tenim gaire temps per ajudar-los però sí és cert que els espera un futur complicat i competitiu i cada cop es demana més preparació per a ocupar qualsevol lloc de treball.
  Per cert, no hem d’oblidar el fet de que no fa pas gaires anys, els nostres fills tenien 1 hora més de classe lectiva cada dia.
  Olga (mare A. H.)

  ResponElimina