divendres, 3 de novembre del 2017

SORTIDA CAN SANTOI

Quin dia! Quina sortida! Quin fart de caminar! Què bé ens ho hem passat!

 

Ens hem llevat més d'hora, a les 8:30h ja estàvem davant l'escola, ben preparats amb roba i sabates esportives, dinar, aigua... i a caminar!!!!

 

Hem estat 1h i mitja caminant direcció al camp d'aprenentatge de Can Santoi. Hi hem arribat força cansats i suats, hem esmorzat per agafar forces i hem començat l'activitat de l'estudi de la Riera de Molins.

 

Per  grups i amb molt material específic de científics de la natura, hem observat i calculat la velocitat del corrent d'aigua, la temperatura de l'aire i l'aigua, la profunditat i amplada de la riera, quina olor i color tenia, si feia espuma o no...

 

I, a més a més, el que ens ha encantat a tots i totes ha sigut caçar diferents animals al riu i guardar-los en pots de vidre per després observar-los amb unes lupes especials. Hem trobat sabaters, espiadimonis, gambes d'aigua dolça, 2 peixos, cargols de riu i grills d'aigua.

 

Una vegada a l'aula i observant els insectes amb les lupes, hem pogut saber que l'aigua del riu no és potable. Així que hem tornat els insectes al seu hàbitat i hem dinat i jugat una estona, fins que ha arribat l'hora de tornar cap a l'escola caminant!!


Si cliqueu al link, podreu veure les fotos de la sortida.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada