dimarts, 20 de juny del 2017

FESTIVAL FINAL DE CURS

Per fi ha arribat el dia esperat, el del nostre comiat i el del ball que portem dies assajant.


Primerament, vam estar veient com els nostres companys de cicle inicial i cicle mitjà ballaven. Quan van acabar, els nostres fillols i filloles de Primer ens van fer un passadís i, mentre l'Oriol ens cridava un per un, passàvem pel passadís amb els birrets de graduació. Al mig de la pista ens esperava la nostra tutora per donar-nos unes fotografies i una bossa plena de regals que els pares ens havien preparat.


















Ja quan tots teníem els nostres regals, l'Oriol ens va felicitar pels resultats obtinguts a les Competències Bàsiques. A més a més, la Nerea i la Micaela van llegir uns escrits dedicats als mestres que hem tingut al llarg de la nostra escolaritat i, finalment, vam llençar els nostres birrets a l'aire per celebrar que ja estem graduats i passem tots a l'institut!





Després de l'emoció, vam poder veure ballar als nostres companys i companyes d'Infantil i Cinquè. I, per tancar la festa, vam ballar el nostre mix de cançons d'Amèrica (Swalla, Despacito i Don't let me down). Ho vam fer d'allò més bé i vam fer moure l'esquelet a tot el públic!!















I encara no s'havia acabat tot! Encara quedava el sopar a l'escola i algunes sorpreses que els pares ens tenien preparades! Va ser un dia molt emotiu que sempre recordarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada