dilluns, 12 de desembre del 2016

EXPOSICIÓ DELS PROJECTES DEL COS HUMÀ

A les sessions de Medi Natural hem estat estudiant com funciona el nostre cos: de quins aparells està format, quins són els òrgans principals... i, també hem investigat avenços i trasplantaments importants.


Ens hem organitzat per grups i cada un s'ha centrat en un aparell o sistema concret. Hem treballat a l'aula, però també ens hem hagut de reunir a casa. Finalment, hem exposat el tema a la resta de companys (mitjançant vídeos, experiments, power points...) i la resta de companys s'havien d'haver preparat el tema amb anterioritat a casa i fer preguntes al grup que exposava.

El primer grup en presentar el seu treball va ser el Nil, el Carlos i el Mohamed que van investigar l'aparell locomotor, concretament l'esquelet i les articulacions. Va ser molt interessant i van demanar ajuda al Huesitos per fer la seva exposició!
L'Elena, l'Inés, l'Arnau P. i l'Iker ens van explicar com funciona l'aparell digestiu i, fins i tot ens van fer un experiment!!

La Georgina, l'Isaac, el Mathias i el Joel van treballar l'aparell excretor. L'aparell més desconegut per tots, però els companys ens el van saber explicar molt bé!L'aparell respiratori li va tocar a l'Arnau H., l'Àlex, el Lucas i el Nabil. Ens ho van explicar molt bé i la presentació va ser espectacular!El sistema nerviós anava a càrrec del Marc, el Joan i la Nerea. Va ser una gran exposició i van exposar perfectament quina és la funció, l'importància i el funcionament d'aquest sistema imprescindible pel nostre cos.
La Sílvia, la Marta, el Javier i el Denis van investigar l'aparell locomotor, especialment els músculs. Ens van parlar de la seva utilitat, de quants músculs tenim al cos, de quins són els més importants... Molt interessant!!

I, finalment, l'últim però no menys important, l'aparell circulatori: el cor i la circulació de la sang. Aquest tema el van exposar el David, la Micaela i la Marina. Ens van explicar moltes coses que desconeixíem i ens van posar vídeos molt interessants de com funciona el cor, per què batega, com es fa un trasplantament...Moltes gràcies alumnes de sisè!!!! Heu treballat molt i heu fet grans exposicions i investigacions. Vull felicitar-vos a tots i animar-vos a continuar així! Ànims!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada