divendres, 14 d’octubre del 2016

L'APADRINAMENT LECTOR

Aquest curs els alumnes de sisè i els alumnes de primer tindran una relació ben especial, ja que seran padrins i fillols.

L'apadrinament lector consisteix que cada alumne de sisè té un fillol/a de primer, el qual l'ajudarà a llegir, escriure, lletrejar...

La primera sessió la vam dedicar a que cada parella es coneixés i firmés el contracte en el qual es comprometien a ajudar-se, respectar-se...
L'Oriol, com a director de l'escola, va formalitzar l'acte llegint i preguntant a ambdues parts si estaven disposats a complir-ho. I tothom va dir que sí!!!









La següent sessió ja es van posar a treballar!! Els padrins i padrines van ajudar als seus fillols i filloles a llegir el noms dels companys de classe, tan de 1r com de 6è, encerclar paraules amb la M, amb la D, escriure el nom del padrí i de les tutores... A més a més, els padrins també van omplir un diari en què expliquen com ha treballat el seu fillol/a (sempre missatges en positiu!).

S'ha de dir que els padrins ho van fer genial!! Van tenir paciència i els ajudaven amb molta estima i els fillols/es van esforçar-se i van fer cas en tot moment al seu padrí/na. Una meravella!!!!!













1 comentari: